Forward este mai mult decât o agenție, este un concept. Un concept pentru cei care cred, la fel ca noi, că muzica unește oamenii, așa cum nicio altă experiență nu o face. Tocmai de aceea, construim experiențe ce ies cu adevărat din tipare și relații cu parteneri de încredere, de lungă durată.

Forward Agency își propune să fie un brand vizibil și avangardist, conectat în permanență la industria muzicală și de entertainment. Agenția are o preocupare constantă să ofere soluții în contexte diverse, iar focusul este pe dezvoltare și inovație. În cei peste 20 de ani de experiență în industria muzicală, dedicarea și viziunea de ansamblu asupra întregului concept, profesionalismul și promptitudinea cu care echipa Forward face ca lucrurile să se întâmple au dus la creșterea unui portofoliu impresionant de peste 40 de artiști.

Printre artiștii care au ales să lucreze cu noi: Carla’s Dreams, Grasu XXL, INNA, The Motans, Guess Who, Irina Rimes, Antonia, Alina Eremia, Puya, Emaa, Killa Fonic, Paraziții, vezi lista completă www.forward.ro

Insight

Forward este o agenție de booking și management de event pentru artiști de top, care are know-how-ul și resursele necesare creării unei experiențe memorabile, atât pentru parteneri, cât și pentru public.

Fapte

Forward oferă stabilitate și experiențe speciale, în care lucrurile se desfășoară în condiții optime și în avantajul tuturor celor implicați.

Valori

Forward reprezintă nu doar un serviciu necesar pe piața de entertainment, ci stabilește noi standarde, prin crearea de conexiuni și generarea de trăiri prin intermediul unor experiențe de neuitat.

Cu o viziune clară și inovativă, Forward redefinește standardele de profesionalism și creativitate din industria muzicală, oferind consultanță, concept și management de event, ținând cont de așteptările și percepția publicului și punând în evidență talentul și energia transmisă de artiști. Toate acestea au la bază o viziune de business clară și o strategie coerentă, astfel încât toți cei implicați în proces să fie avantajați.